DSF1362 1600

Theater als eventlocatie


Dé locatie voor uw congres, vergadering, productpresentatie, cursus of feest.

In Noord-Holland is TAQA Theater De Vest één van de weinige theaters waar het mogelijk is voor particulieren om zalen te huren. Wij beschikken over meerdere feestzalen, waarbij het mogelijk is om een pakket op maat samen te stellen.

Klik hier om een virtuele tour door het theatergebouw te nemen
Klik hier voor 360 graden foto's van onze ruimtes

Theater met congresfaciliteiten
Met de verschillende multifunctionele zalen, moderne vormgeving en door de unieke ligging is TAQA Theater De Vest een aantrekkelijke locatie in Noord-Holland voor één- of meerdaagse kleine en grotere evenementen. TAQA Theater De Vest is wellicht ook de geschikte locatie voor úw activiteit: van congres, vergadering, productpresentatie, workshop of cursus tot feest voor uw personeel of relaties.

Zaalhuur theater
TAQA Theater De Vest heeft een bijzonder vriendelijke uitstraling in een prachtig strak vormgegeven ambiance. De locatie beschikt over meerdere zalen en foyers met een klimaatbeheersingssysteem zodat de temperatuur constant is en de sfeer aangenaam. In de twee theaterzalen, de Kleine Zaal en de Grote Zaal, is bovendien een infrarood geluidsinstallatie aanwezig voor slechthorenden.

Vergaderruimtes
De locatie beschikt naast twee theaterzalen ook over verschillende vergaderzalen, die afzonderlijk van elkaar, maar ook gecombineerd te gebruiken zijn. De zalen kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Alle denkbare technische faciliteiten zoals audiovisuele communicatiemiddelen zijn aanwezig. De ideale vergaderlocatie voor uw bedrijf.

Feesten en partijen
Voor feesten en partijen beschikt onze locatie over een grote multifunctionele zaal die hier uitermate geschikt voor is. De Plein Zaal is een unieke en bijzondere locatie, want u heeft een prachtig weids uitzicht over het Canadaplein in Alkmaar en de Grote Sint Laurenskerk.

Huren?
Wilt u meer weten over het huren van één van de zalen, foyers of andere ruimtes voor uw evenement en over de service die TAQA Theater De Vest daarbij biedt? Neem dan contact op met Shanna Somers van TAQA Theater De Vest via 072-548 98 64 / ssomers@taqatheaterdevest.nl of stel uw vraag online. Heeft u specifieke wensen? Wij helpen u graag verder.

U kunt ook via onderstaande links direct het aanvraagformulier downloaden. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar Shanna Somers: ssomers@taqatheaterdevest.nl

Aanvraag zaalhuur Grote Zaal
Aanvraag zaalhuur Kleine Zaal
Algemene huurvoorwaarden

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]