Cover Combi.E4e824d37b7c

Steun ons


TAQA Theater De Vest/Grote Kerk Alkmaar is voor alle inwoners van Alkmaar en omgeving dé culturele onderneming die met passie voor podiumkunsten een veelzijdig programma presenteert in én buiten het theatergebouw. Dat is onze missie. Wilt u ons daarin steunen? Graag!

Cultuur, daar geef je om
Als theater omarmen we van harte de campagne 'Cultuur, daar geef je om' van de Rijksoverheid. Deze campagne is bedoeld om iedereen die hart voor cultuur heeft te informeren over de mogelijkheden van schenking. Het is vooral erg leuk om te geven aan cultuur. U hebt een passie voor cultuur en u bent in de gelegenheid om iets extra's te doen. Voor ons als theater, voor bezoekers en voor u.

Geven is ook een kunst
Cultuur staat bij u hoog in het vaandel. U hebt er een band mee. U geeft erom. U geniet ervan. U wilt uw passie graag overdragen. En uw band op een of andere wijze vormgeven. U levert ook graag een bijdrage om het fundament van een instelling te verstevigen en het plezier te vergroten.

Uw eigen TAQA Theater De Vest steunen kan heel eenvoudig
- Voor slechts € 30 per theaterseizoen bent u Stipkaarthouder: u ondersteunt het theater en krijgt er een aantal leuke voordeeltjes voor terug.
- Bij het bestellen van tickets kunt u het programma in De Vest/De Kerk ondersteunen met een bedrag naar keuze.
- Ook kunt u een Theaterstoel kado geven! Voor € 448,75, de kostprijs van onze theaterstoel, adopteert u één van onze nieuwe theaterstoelen in de Grote Zaal. In ruil voor uw schenking plaatsen wij uw naam op de stoel, in het theaterprogramma en op de website. U geeft een stoel voor het 'leven' en dat laten wij graag zien aan artiesten en andere bezoekers.

Het doneren van een stoel is een eenmalige gift en daardoor fiscaal voordelig. U kunt het als persoonsgebonden aftrek van de inkomensbelasting aftrekken. Per 1 januari 2014 heeft TAQA Theater De Vest een culturele ANBI-status. Hierdoor kunt u 1,25 keer het bedrag van de gedane gift in aanmerking nemen voor de giftenaftrek. Bijzonder pluspunt is dat een theater met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeft te betalen. Dit betekent dat uw volledige gift ten goede komt aan cultuur. Lees hier meer over de fiscale aftrekbaarheid van de stoeldonatie. Heeft u vragen, mailt u ons dan.

Sponsoring
Zaalsponsor worden, uw naam prominent aanwezig op festivals en evenementen zoals Zomer op het Plein of uw naam als sponsor op onze stoelen, de Stipkaart of tickets, alles is mogelijk. Graag gaan wij met u om tafel om te inventariseren waar onze gemeenschappelijke belangen liggen en waar we elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard bieden wij ook diverse advertentiemogelijkheden, zoals het adverteren in het Theaterprogramma of op de website. Meer informatie

Of word Vriend van de Grote Kerk Alkmaar
Lees hier meer over de Vriendenstichting van Grote Kerk Alkmaar. 

Wij zien u graag in TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar!

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]