FPK Op Website (1)

Steun ons


TAQA Theater De Vest/Grote Kerk Alkmaar is voor alle inwoners van Alkmaar en omgeving dé culturele onderneming die met passie voor podiumkunsten een veelzijdig programma presenteert in én buiten het theatergebouw. Dat is onze missie. Wij worden gesteund door diverse partners. Wilt u ons ook steunen? Graag!

Cultuur, daar geef je om
Als theater omarmen we van harte de campagne 'Cultuur, daar geef je om' van de Rijksoverheid. Deze campagne is bedoeld om iedereen die hart voor cultuur heeft te informeren over de mogelijkheden van schenking. Het is vooral erg leuk om te geven aan cultuur. U hebt een passie voor cultuur en u bent in de gelegenheid om iets extra's te doen. Voor ons als theater, voor bezoekers en voor u.

Theater voor een ander
Theater De Vest maakt kunst en cultuur graag ook toegankelijk voor mensen die een voorstelling zouden willen bezoeken, maar daar niet de middelen voor hebben. Met de opbrengst van dit donatieprogramma kan Theater De Vest vrijkaarten voor voorstellingen weggeven aan bijvoorbeeld leden van de Voedselbank of inwoners van het AZC. Deze uitjes zijn vaak onvergetelijke ervaringen en dragen bij aan hoop, dromen en veerkracht voor de toekomst. Doneer een ticket voor een ander.

Stipkaart
Voor slechts € 30 per theaterseizoen bent u Stipkaarthouder: u ondersteunt het theater en krijgt er een aantal leuke voordeeltjes voor terug.

Geef een theaterstoel cadeau
Voor € 448,75, de kostprijs van onze theaterstoel, adopteert u één van onze nieuwe theaterstoelen in de Grote Zaal. In ruil voor uw schenking plaatsen wij uw naam op de stoel, in het theaterprogramma en op de website. U geeft een stoel voor het 'leven' en dat laten wij graag zien aan artiesten en andere bezoekers. Lees meer.

Sponsoring en fondsen
Wij worden gesteund door onze sponsors en diverse fondsen zoals het Fonds Podiumkunsten. Wilt u ook ons organisatie steunen? Dan kan. Zaalsponsor worden, uw naam prominent aanwezig op festivals en evenementen zoals Zomer op het Plein of uw naam als sponsor op onze stoelen, de Stipkaart of tickets, alles is mogelijk. Graag gaan wij met u om tafel om te inventariseren waar onze gemeenschappelijke belangen liggen en waar we elkaar kunnen ontmoeten. Meer informatie

Vriend van de Grote Kerk Alkmaar
Lees hier meer over de Vriendenstichting van Grote Kerk Alkmaar. 

Wij zien u graag in TAQA Theater De Vest en Grote Kerk Alkmaar!

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]