Grote Zaal Stoelen 1600

Geef een theaterstoel kado


De Grote Zaal van TAQA Theater De Vest heeft in de zomer van 2013 een uitgebreide metamorfose ondergaan. Een nieuwe look en nieuwe stoelen. Ondersteunt u ook graag het theater? Geef TAQA Theater De Vest een stoel kado!


Update: we hebben inmiddels 42 stoelen gedoneerd gekregen! Meest opvallende gift? Twee theaterstoelen door Jochem Myjer. Bekijk hier de Stoeldonateurs

De nieuwe Grote Zaal
De nieuwe zaal is een moderne theaterzaal met vanuit elke hoek van de zaal goed zicht op het toneel. De houten vloer verloopt in een vloeiende lijn van 0 naar 4 meter hoog, waardoor alle stoelen vrij zicht hebben op het toneel. De grote zaal heeft 700 prachtige stoelen en een optimaal ingericht zaalplattegrond. Die stoelen, die krijgen we graag kado. Enthousiaste bedrijven en particulieren hielpen ons bij het volledig afwerken en inrichten van een theaterzaal op topniveau. De zaal is klaar, maar onze stoelenactie blijft. Wilt u het theater steunen? Dan hopen wij dat u TAQA Theater De Vest een stoel kado wilt geven.

Geef een stoel kado
Voor € 448,75 geeft u een stoel kado. Dit is de kostprijs van de theaterstoel. U maakt het mogelijk dat de Grote Zaal mooi wordt ingericht en daarvoor zijn wij dankbaar. In ruil voor uw schenking plaatsen wij uw naam op de stoel, in het theaterprogramma en op de website. U geeft een stoel voor het 'leven' en dat willen wij graag laten zien aan artiesten en andere bezoekers. Namens alle medewerkers en bezoekers van TAQA Theater De Vest: dank u wel! Mail 'Een stoel' naar marketing@taqatheaterdevest.nl

Fiscaal gunstig geven
TAQA Theater De Vest is door de belastingdienst gemerkt als goed doel en heeft een ANBI-status. Het doneren van een stoel is een eenmalige gift en daardoor fiscaal voordelig. U kunt het als persoonsgebonden aftrek van de inkomensbelasting aftrekken. Per 1 januari 2014 heeft TAQA Theater De Vest een culturele ANBI-status. Hierdoor kunt u 1,25 keer het bedrag van de gedane gift in aanmerking nemen voor de giftenaftrek. Bijzonder pluspunt is dat een theater met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeft te betalen. Dit betekent dat uw volledige gift ten goede komt aan cultuur. Ook voor bedrijven is schenken fiscaal gunstig.

Meer weten?
Neem contact op met de afdeling Marketing via marketing@taqatheaterdevest.nl

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]