10

Sponsoring


Sponsor uw theater en draag bij aan een cultureel en maatschappelijke doelstelling.

Zaalsponsor worden, uw naam prominent aanwezig op festivals en evenementen zoals Zomer op het Plein of uw naam als sponsor op onze stoelen, de Stipkaart of tickets, alles is mogelijk. Graag gaan wij met u om tafel om te inventariseren waar onze gemeenschappelijke belangen liggen en waar we elkaar kunnen ontmoeten. Uiteraard bieden wij ook diverse advertentiemogelijkheden, zoals het adverteren in het Theaterprogramma of op de website.

Canadaplein Cultuurplein
Het theater is gevestigd aan het Canadaplein, in de volksmond Cultuurplein genoemd. Het plein neemt in de Alkmaarse binnenstad een bijzondere plek in: maar liefst vijf culturele partners zijn hier gevestigd. Het Theater, Museum, Artiance, Grote Kerk en Bibliotheek zijn allen in de afgelopen jaren groots verbouwd. Samen willen de instellingen een bijdrage leveren aan de aantrekkelijke binnenstad met regionale en landelijke aantrekkingskracht.

Sponsor informatie
Wilt u meer weten over het sponsoren van TAQA Theater De Vest, dan kunt u voor meer informatie of het maken van een afspraak met directeur Naud van Geffen terecht bij de afdeling Marketing via marketing@taqatheaterdevest.nl

Lees meer over onze Partners. 

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]