Jakop Knock Out

Voortgezet onderwijs


TAQA Theater De Vest ziet graag dat alle leerlingen van middelbare scholen uit Alkmaar en omstreken een bijzondere theaterervaring beleven. Daarom presenteren wij elk jaar weer hoogstaande voorstellingen voor leerlingen in de leeftijd van twaalf tot achttien jaar.

Aanbod voortgezet onderwijs
Het aanbod van onze voorstellingen is zeer divers, zodat er altijd een voorstelling is die aansluit bij uw leerlingen en wensen. In het menu onderaan deze pagina ziet u ons huidige aanbod staan.

Seizoen 2022-2023

Het Nationale Ballet & ISH - Dorian

Seizoen 2023-2024

HNTjong - Let's talk about sex

Danstheater AYA - High

Jakop Ahlbom Company - Knock-out

Scapino Ballet / Maas theater en dans - Pinocchio

HNTjong - Arm met een dure smaak

Rondleiding in het theater
Niet alleen de theaterzalen worden bekeken, er wordt tijdens de rondleiding ook een toelichting gegeven over de opbouw van de voorstellingen en de programmering. En natuurlijk nemen we ook een kijkje achter de schermen! Je komt langs de kleedkamers en de artiestenfoyer waar de grote namen van de theaterwereld zich voorbereiden op hun voorstelling. Voor scholen zijn rondleidingen gratis.

Tickets / informatie / advies / rondleiding aanvragen
Via dit formulier kunt u direct tickets voor uw klas aanvragen, nadere informatie opvragen of advies vragen over welke voorstelling te bezoeken. Mocht u nog verdere aanvulling of vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar: Nina Schelvis, jeugd- en jongerenprogrammering en educatie - nschelvis@taqatheaterdevest.nl

 

 

 

 

 

Cookies

We helpen je online graag zo goed mogelijk en gebruiken daarvoor cookies. Stel ze hier in.

[2]
[1]